Imprumut pentru cei inscrisi in Biroul de Credit cu istoric negativ

solicita

Institutiile financiare nebancare sunt singurele companii care te pot ajuta daca vrei un imprumut si esti inscris in Biroul de Credit cu istoric negativ.

Daca iei un credit si inregistrezi intarzieri la plata ratelor esti considerat restantier si esti raportat la Biroul de Credit. In aceasta situatie, este foarte greu sa mai obtii un nou imprumut, mai ales de la banci. De obicei, bancile impun reguli foarte riguroase in acordarea creditelor, chiar si daca ai restante acumulate de curand.

Spre deosebire de banci, institutiile financiare nebancare acorda mai usor un imprumut celor cu istoric negativ si celor care figureaza cu restante in Biroul de Credite, mai ales daca acestia nu prezinta potential major de risc. In plus, unele IFN-uri promit sa nu verifice nicio baza de date inainte de a incheia un contract cu viitorul client.

Daca ai nevoie urgenta de bani, poti aplica pentru credite de consum sau de nevoi personale la astfel de institutii. In cazul in care ti se aproba cererea, primesti rapid banii de care ai nevoie. Un astfel de IFN este Avantaj Expert Credit, inregistrat si autorizat in cadrul Bancii Nationale, care pune la dispozitia clientilor sai Creditul in cont si Creditul la domiciliu. Suma maxima acordata de aceasta institutie este 5500 lei. Nu se poate acorda mai putin de 500 lei.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti? In primul rand, se cere sa fii cetatean roman sau rezident cu domiciliu stabil, cu o varsta cuprinsa intre 21 si 70 ani. De asemenea, trebuie sa fii salariat, pensionar sau persoana fizica autorizata. Se accepta insa si alte tipuri de venituri, cum ar fi cele realizate in urma activitatilor silvice sau agricole sau din chirii. Ceea ce este cel mai important este faptul ca aceasta companie le da posibilitatea si celor inscrisi in Biroul de Credit cu istoric negativ si restante sa ia un imprumut in timp util.

Daca vrei sa aplici pentru o suma de bani, trebuie sa iei legatura prin telefon cu unul din consultantii firmei, care va alege impreuna cu tine cea mai potrivita solutie de creditare. Pentru incheierea contractului, ai nevoie de urmatoarele documente: cerere, act de identitate, adeverinta de salariu sau cupon de pensie/decizie de pensionare, ultima factura la utilitati si cont IBAN.

Daca esti eligibil, vei primi banii in contul tau dupa maxim 3 zile lucratoare de la data incheierii contractului. Perioada de rambursare a sumelor datorate este cuprinsa intre 6 si 22 luni. Ai si optiunea de a rambursa anticipat, insa in acest caz este nevoie in prealabil de o solicitare scrisa.

Pentru Creditul in Cont, ratele se platesc in contul bancar al companiei, in timp ce, in cazul Creditului la domiciliu ratele se incaseaza direct din confortul casei tale de catre un agent de vanzari. Deplasarea la adresa la care locuiesti este contra cost, astfel incat un imprumut la domiciliu este mult mai costisitor decat unul la care alegi sa platesti ratele direct intr-un cont bancar care apartine acestei firme.

In cazul in care refuzi sa mai colaborezi cu acest IFN dintr-un motiv neintemeiat si inregistrezi restante la plata ratelor, trebuie sa stii ca vei fi raportat din nou in Biroul de Credit, astfel incat gradul de risc pe care il prezinti va creste semnificativ si cu siguranta va fi extrem de greu sau chiar imposibil sa te mai imprumuti vreodata.

In cazul in care colaborarea decurge normal si esti multumit de serviciile companiei, Avantaj Expret Credit iti ofera sansa de a te imprumuta inca o data daca au trecut minim 3 luni de la primul contract incheiat. De asemenea, toti clientii care recomanda serviciile de finantare ale respectivei firme si celor apropiati, primesc un bonus de 3% din valoarea creditelor acordate, astfel incat ratele tale viitoare pot scadea simtitor.

2 thoughts on “Imprumut pentru cei inscrisi in Biroul de Credit cu istoric negativ

Comments are closed.