Credit nebancar rapid 2017 cu dobanda mica

solicita

Puteti primi un credit nebancar rapid 2017 cu dobanda foarte mica, uneori 0% daca sunteti la prima aplicare. Articolul de fata va ofera toate detaliile de care aveti nevoie pentru a aplica online pentru un imprumut urgent la unul dintre IFN-urile existente cu dobanda zero.

Exista din pacate posibilitatea ca la un moment dat sa avem nevoie de o suma mare de bani insa sa nu o avem la dispozitie. In aceste situatii va trebui sa apelam la un credit.

Majoritatea persoanelor aleg sa apeleze la banci, insa pentru sume relativ mici de bani este indicat sa alegeti un credit rapid nebancar 2017 cu dobanda mica de la IFN-uri. Din fericire, in tara noastra exista un numar destul de mare de institutii la care puteti apela, indiferent de orasul in care locuiti.

Avand in vedere ca din ce in ce mai multe persoane au acces la internet, institutiile financiare nebancare va ofera si posibilitatea de a accesa direct online un imprumut rapid fara dobanda. Daca veti alege o astfel de institutie, in principiu tot ce va trebui sa faceti este sa completati un formular electronic.

Uneori, va mai fi nevoie si de anumite documente scanate, documente precum cartea de identitate (exact ca in cazul creditului doar cu buletinul 2017).

Pe site-urile institutiilor nebancare veti gasi si o aplicatie in care daca introduceti suma de bani pe care doriti sa o obtineti, dar si perioada in care doriti sa o returnati, veti putea afla care sunt ratele pe care va trebui sa le platiti, dar si suma totala pe care trebuie sa o returnati. In acest fel, veti sti inca de la inceput toate detaliile imprumututlui rapid.

In ceea ce priveste institutiile la care puteti apela pentru un imprumut nebancar cu dobanda mica in 2017, exista cateva care va ofera primul imprumut cu dobanda zero, iar altele la care dobanda datorata scade in cazul in care imprumuturile anterioare sunt achitate la timp. O sa va prezentam in ceea ce urmeaza cateva institutii nebancare ce va ofere credite cu dobanzi mici.

Viva Credit va ofera posibilitatea de a accesa un credit nebancar rapid online cu dobanda zero, daca sunteti client nou. Suma imprumutata trebuie sa fie intre 100 si 1.000 de lei, iar perioada maxima este de 30 de zile.

Pentru a obtine un imprumut de la acest IFN nu trebuie sa prezentati nicio garantie. Mai mult decat atat, puteti primi un credit rapid 2017 si in situatia in care aveti un istoric negativ la Biroul de Credit.

Totusi, este foarte important sa achitati la scadenta suma de bani imprumutata. In situatia in care nu puteti face acest lucru, va trebui sa luati legatura cu reprezentantii institutiei cu cateva zile inainte de scadenta pentru a discuta despre posibilitatile de refinantare pe care le aveti la dispozitie.

Ferratum este o alta institutie la care puteti apela in situatia in care aveti nevoie de un imprumut rapid cu dobanda mica. Si Ferratum va ofera primul credit cu dobanda zero, insa pentru a primi suma de bani trebuie sa aveti 24 de ani impliniti.

Trebuie sa aveti insa in vedere faptul ca aceste imprumuturi nebancare online 2017 se adreseaza doar persoanelor care au nevoie de sume mici, care pot fi rambursate in maxim 45 de zile.

Pentru a primi un imprumut rapid de la aceasta institutie nu veti avea nevoie decat de buletin. Daca aveti posibilitatea de rambursare a sumei imprumutate inainte de termen, va veti crea imediat un istoric pozitiv.

Mai mult decat atat, suma poate fi rambursata anticipat fara sa trebuiasca sa suportati alte cheltuieli.

De asemenea, este important de stiut ca Ferratum accepta si plata sumei imprumutate in mai multe transe, cu conditia sa fie achitata integral pana la scadenta. Astfel, aveti toate conditiile pentru a nu deveni (din nou) restantier.

Extra Simplu vine si in acest an in intampinarea clientilor care au nevoie rapid de o anumita suma de bani. In cazul in care pana acum nu ati mai apelat la serviciile acestei institutii, dobanda va fi zero la %.

Pentru a putea obtine un credit nebancar rapid 2017 de la aceasta institutie nu trebuie decat sa aveti varsta de minim 18 ani si sa aveti deschis un cont in care vi se livreaza salariul sau pensia.

Pentru a accesa un imprumut nebancar online va trebui sa intrati pe site-ul Extra Simplu, sa compeltati un formular electronic si sa semnati contractul trimis cel mai probabil prin e-mail. Si banii ii veti primi in cel mai scurt timp.

Desi situatiile in care aveti mai multe credite ar trebui evitate, Extra Simplu va ofera posibilitatea de a face acest lucru, chiar si in situatia in care aveti contractate imprumuturi la alte institutii bancare sau nebancare in acest moment.

De asemenea, e de mentionat faptul ca nu se interogheaza baza de date cu rau platnici din Biroul de Credit.

Zaplo IFN este o alta institutie nebancara la care puteti apela pentru un prim credit cu dobanda mica, adica 0%. Pentru a putea beneficia de un imprumut rapid 2017 trebuie sa aveti varsta minima de 19 ani.

Este foarte simplu sa obtineti un credit nebancar urgent de la aceasta institutie deoarece trebuie doar sa intrati pe site si sa completati un formular online.

Puteti primi banii in numerar, la un ghiseu CEC, sau in contul bancar. Daca ati mai apelat la serviciile Zaplo, ii puteti contacta pe reprezentantii institutiei prin telefon pentru a obtine un nou imprumut online rapid. Sumele maxime care pot fi imprumutate in 2017 sunt stabilite pentru fiecare individ in parte.