Credit rapid cu garantie auto

solicita

O formula inedita de creditare, conceputa atat pentru clientii ce-si doresc sume mari de bani (de la cateva zeci de mii de euro in sus), cu aprobare neindoielnica, cat si pentru garantarea rambursarii complete a datoriei in ceea ce le priveste pe institutiile nebancare care ofera aceste servicii, creditul rapid cu garantie auto, a prins radacini adanci in peisajul financiar romanesc, devenind o forma de imprumut din ce in ce mai solicitata.

Ai vrea sa stii care sunt avantajele, pe termen lung, ale achizitionarii unui astfel de produs financiar cu gaj? E suficient sa intram pe site-ul uneia dintre institutiile cunoscute pe piata de profil si sa ne informam corespunzator.

  • Easy Credit

Generos, just, rapid si extrem de flexibil – asa isi “alinta” Easy Credit produsul financiar vedeta al acestui articol, mai exact un credit urgent nebancar de 100.000 de euro, care se poate modifica in functie de valoarea garantiei, dar care trebuie returnat in cel mult 60 de luni.

Fara comisioane ascunse, cu preaprobare in 15 minute si aprobare financiara in 48 de ore, cu posibilitatea de a alege modalitatea de returnare dupa bunul plac, dobanda fixa, consultanta gratuita si fara acte doveditoare ale venitului, iata motivele mai mult decat elocvente pentru care creditul cu garantie auto este preferat in ultima vreme de tot mai multe persoane.

Daca la toate acestea se mai adauga si modalitatea simpla de aplicare, prin completarea online a unui singur formular, avem suma de avantaje completa.

Ce acte necesita aprobarea imprumutului rapid prin Easy Credit IFN? Poate ceva mai multe decat la un credit doar cu buletinul, dar si suma accesibila este pe masura, adica mult mai mare.

Astfel, daca esti persoana fizica, pentru a intra in posesia banilor solicitati, ai nevoie de documentul de identitate, talonul de inmatriculare auto, cartea de identitate auto, polita RCA, certificat fiscal, extras de cont bancar – necesar pentru transferul banilor dupa aprobare.

De asemenea, solicitantului ii revine obligatia de a suporta cheltuielile legate de inscrierea garantiei in Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare.

Rambursarea se poate face astfel: prin dobanda achitata lunar si creditul la finalul contractului; prin dobanda achitatata lunar si din credit periodic sau in rate lunare care includ atat o parte din credit cat si dobanda aferenta.

Suma obtinuta se va transfera in contul curent indicat in contract, in ziua intabularii ipotecii in favoarea companiei respective.

  • Claret Euro Credit

Un alt IFN ce acorda credite rapide cu garantie auto, in doar cateva ore de la aprobare, este Claret Euro Credit.

Atat clientii persoane fizice cat si PFA-urile (persoane juridice) care detin in proprietate un autovehicul, cat si solicitantii cu istoric negativ, pot beneficia de maxim 35% din valoarea de evaluare a masinii ce va deveni garantie.

Durata contractului este mai scurta decat la Easy, de doar 24 de luni, si in afara de cheltuielile aferente inscrierii garantiei in Arhiva Electronica de Garantii Mobiliare, clientul va trebui sa isi achite integral, in primul an, polita CASCO.

In dosarul necesar aprobarii, se vor regasi neaparat actul de identitate client / garant ipotecar, cartea de identitate auto, talonul de inmatriculare auto, certificat fiscal si invariabil, extrasul de cont eliberat de o banca comerciala, esential pentru transferul banilor dupa aprobare.

Avantaje? Solicitarea se poate face online, completand formularul existent pe pagina web a companiei; se accepta si cei care sunt in vizorul Biroului de Credit; se plateste dobanda fixa pe toata perioada creditului rapid nebancar si in plus, dupa aprobare si virarea banilor in cont, vei putea continua sa iti folosesti masina beneficiind gratuit si de asigurare completa CASCO, incepand cu cel de-al doilea an din perioada finantata.

  • Autokredit

Autokredit este un alt IFN autorizat sa acorde credite cu garantie auto, in regim de urgenta, aceasta insemnand ca poti ridica banii exact in ziua evaluarii masinii, daca totul a decurs fara probleme.

Sumele de care vei beneficia reprezinta 72% din valoarea estimata a masinii si se accepta ca garantie autovehicule evaluate de la sub 5.000 de euro pana la peste 30.000 de euro.

Cum se procedeaza pentru a intra rapid in posesia creditului cu garantie auto 2017, de care ai neaparata nevoie chiar in acest moment?

Simplu ca buna ziua! Duci masina la sediul companiei, se face evaluarea stabilindu-se imprumutul si comisionul, se semneaza contractul si se primesc banii.

Daca iti faci probleme in ceea ce priveste siguranta masinii, afla ca, la preluare se fac poze atat in interior cat si in exterior, se noteaza cu exactitate kilometrajul, autoturismul ramanand in siguranta in parcul auto al institutiei nebancare, unde va fi monitorizat permanent pana la achitarea comisionului si a valorii creditului solicitat. De asemenea, poti vizualiza starea masinii permanent, chiar si online!

Autokredit permite cateva zile de gratie fara penalizari si de asemenea, in functie de necesitati, poti oricand sa-ti vinzi masina daca iti doresti acest lucru.

Dobanda aferenta creditului rapid este inexistenta si singurele documente ce se solicita sunt urmatoarele: buletinul, cartea de identitate a autoturismului si talonul, cu mentiunea ca, pentru autoturismele neinmatriculate, este necesar si contractul de vanzare-cumparare sau factura masinii.

Aceasta companie descurajeaza pierderea bunului oferit garantie, acesta fiind motivul pentru care nu percepe penalizari de intarziere, oferind mai sus amintitele, zile de gratie.

Am parcurs in linii mari avantajele, ar trebui sa spunem totusi ca exista si un revers, de altfel nu foarte greu de imaginat si anume, riscul pierderii masinii proprietate personala lasata in garantie, daca paradoxal, nu mai esti apt de a-ti plati datoria.

Sigur, exista in contrapondere solutia vanzarii catre un tert, pentru a-ti putea achita imprumutul obtinut rapid, cu garantie auto. De preferat este insa sa nu ajungem acolo si sa ne achitam de orice datorie, asa cum ne-am propus, de fapt, initial.