Imprumut bancar fara venit – e posibil?

solicita

Multi se intreaba daca e posibil un imprumut bancar fara venit. Pot depune in acest sens garantie imobiliara sau ipoteca. Dar de ce?

Intrebarea vine natural in contextul in care poti obtine un credit nebancar fara venit mare. Chiar si daca lucrezi de putin timp sau nu ai carte de munca la zi.

Uneori, e mai bine sa iei un credit mic pe care sa il platesti la timp, decat sa te afunzi in datorii facand un imprumut bancar pe multi ani.

E adevarat, institutiile financiare nebancare nu acorda bani pe ochi frumos, dar este posibil sa-i primesti in schimb daca ai salariul minim sau daca abia te-ai angajat.

Cu 3 luni vechime poti obtine suma de 2000 lei la foarte multe IFN-uri. Bancile e clar ca nu acorda bani doar cu buletinul, deoarece atunci cand vrei sa iei un imprumut bancar vei fi controlat atat in baza de date cu venituri cat si in baza de date cu rau platnici din Biroul de Credit.

12 sau 24 ore e timpul mediu de asteptare pana sa primesti un imprumut rapid online. Realizam asadar ca institutiile de tip IFN sunt o alternativa la bancile clasice cand vorbim strict de credite de nevoi personale.

Nu trebuie sa ai un motiv intemeiat pentru a primi aprobare si nici nu ti se cere garantie daca vrei o suma de bani mica.

Este destul de simplu ca sa fii eligibil la orice IFN. Iar in 2017 exista si sitemul de imprumut in rate lunare, asa ca e aproape ca orice credit bancar.

Dobanda este mai mare, dar timpul de aprobare mai scurt. In spatele unor institutii de acest gen stau consultanti pe care ii poti intreba detalii privitoare la dobanda perceputa in 2017.

Ca totul sa lucreze in favoarea ta, afla ca exista unele IFN care te pot alimenta cu o suma de bani fara dobanda. Ce inseamna acest aspect? Inseamna ca tu nu vei plati altceva in afara de ce ai imprumutat.

Regula e simpla: returneaza rata exact cum scrie in contract si nu vei fi afectat de probleme. Si nici de dobanzi de penalizare.

Majoritatea celor care apeleaza la o institutie financiara nebancara o fac pentru a evita un imprumut bancar fara venit, deoarece stiu ca acest ideal nu este posibil in 2017.

Iar multi aplica la un IFN si din considerentul timp. Rapiditatea este, trebuie sa recunoastem, un punct forte in cazul acestor institutii.

De cate ori nu ai aplicat la un imprumut bancar fara venit si ti s-a respins dosarul? In plus, ai asteptat foarte mult pentru decizia respectiva.

In cazul IFN-urilor stii dinainte ca nu pierzi mult timp, orice decizie venind pe mail sau pe mobil daca doresti un credit la telefon. Bineinteles, in maxim doua zile lucratoare.

Actualmente, stiind deja ca un imprumut bancar fara venit nu este posibil, si nici un altul daca nu ai suficienta vechime la locul de munca, cu greu mai gasesti o alternativa si la IFN-uri.

Sigur, exista solutii, dar majoritatea sunt cu garantie imobiliara sau ofera imprumut cu ipoteca. Nu e tocmai cea mai potrivita solutie atunci cand nu vrei sa ai de-a face cu formalitati si acte de semnat cu duiumul.

La fel ca multe lucruri in viata, si creditele nebancare fara adeverinta de venit au nevoie de cateva lamuriri. Perioada de care te poti bucura accesand un imprumut rapid de acest gen este de la o luna la cativa ani.

Suma de bani imprumutata nu va depasi pragul de 10000 lei daca nu ai un venit important sau garantii. E suficienta insa pentru majoritatea problemelor zilnice la care e nevoie de un surplus de cash.

Poti incepe sa te informezi despre creditele bancare fara venit, insa cu siguranta nu vei gasi foarte multe informatii deoarece in realitate trebuie sa ai un salariu bun si poate va fi necesar si un codebitor pentru a primi raspuns pozitiv la cerere.

Atunci cand e clar contractul de credit cu IFN-ul poti incepe formalitatile, deoarece acestea nu dureaza enorm de mult, cum se intampla uneori la banca cand vrei un imprumut rapid.

Ca sa realizezi cat este dobanda pe care o percepe o institutie nebancara trebuie sa faci o simulare in formularul de credit online si sa alegi 1000 euro, 7000 lei sau cat iti doresti.

Dupa trimiterea unei copii dupa buletin si dupa o verificare sumara a venitului tau, chiar si cu istoric in Biroul de Credit, aprobarea poate sosi in maxim 12 ore, spre deosebire de un imprumut bancar fara venit, la care dureaza si o saptamana daca exista alte solicitari in curs de analiza.