Institutii financiare nebancare care nu verifica Biroul de Credit radical

Cineva cauta un imprumut pentru restantieri. Adica pentru cei din Biroul de Credit.

A mers intai la banci – si a primit un raspuns alambicat, dar concluzia era clara: nu se poate la ei, sa apeleze la un IFN.

Si a gasit: intr-adevar, doar la o institutie nebancara a primit raspuns.

I-a fost aprobat un credit de 8400 lei pe 2 ani. In 2 zile a avut raspuns.

Fara garantie, fara drumuri inutile. A aplicat online.

Cum se aplica la un IFN?

Recomand sa completati cererea online, asa primeste fiecare raspuns rapid.

Trebuie completata o cerere simpla, un angajat al IFN-ului o analizeaza si va trimite raspuns daca a fost aprobata.

Puteti solicita maxim 30000 lei pe 60 luni, dar cand esti in Biroul de Credit si o suma mai mica e buna.

Institutia nebancara respectiva este cunoscuta in Romania, autorizata, ofera credite destul de mari pentru restantieri, fara garantii.

Nu ma pot pronunta in privinta avantajelor, cu acea cunostinta s-au miscat rapid in ce priveste raspunsul. Dar repet, a completat cererea de credit online.

Pentru cine nu stie ce inseamna IFN = o institutie nebancara, adica o companie care se ocupa exclusiv cu acordarea de credite, inclusiv pentru cei din baza de date. Sunt multe IFN-uri autorizate de BNR care ofera bani pana la salariu si altele care ofera imprumuturi in rate lunare, ca o banca. Dobanda insa e mai mare la orice IFN fata de banca.

PS: Astept raspuns in comentarii cu decizia primita dupa ce ati trimis solicitarea.

Ce alte informatii utile pentru cei rau platnici am mai gasit pe net:

Exista in acest moment cateva unitati de credit de tip IFN care nu verifica Biroul de Credit foarte mult si analizeaza orice cerere venita din partea clientilor. Afla de mai jos cine ofera bani imprumut daca esti rau platnic!

Si in 2017, una dintre cele mai comune probleme ale romanilor este scoringul negativ la Biroul de Credit (BC). Datoriile curente, ratele interminabile si in general, nevoia permanenta de bani pentru chestiuni diverse te poate pune la un moment dat in dificultate.

Taxele scolare, cumpararea bunurilor de folosinta indelungata pun asadar tot mai des oamenii in situatia de a contracta imprumuturi peste imprumuturi, ceea ce, de cele mai multe ori, ii aduce in postura de rau platnici, fara posibilitatea de a mai putea incheia alte contracte.

Astfel ca a gasi un IFN care nu verifica Biroul de Credit 2017, a devenit o adevarata provocare. Sunt putine institutiile financiare nebancare ce nu iau absolut deloc in considerare restantele de plata, monitorizate la mai sus amintitul organism.

De asemenea, sunt unele IFN-uri ce resping din start orice solicitant cu trecutul patat de datorii nerestituite. Atunci la cine sa apelezi pentru a-ti oferi un imprumut pana la salariu cat mai urgent?

Se acorda insa in general credite chiar si celor aflati in vizorul Biroului de Credit in 2017 daca abaterile nu sunt majore, in sensul ca nu s-au repetat si nu au depasit sume consistente de bani.

Sumele aprobate sunt mici, conditionate de rambursari rapide si “accesorizate” cu dobanzi substantiale sau comisioane de tot felul, acesta fiind modul in care creditorul se asigura ca-si recupereaza investitia.

Sa vedem totusi cine si mai ales, ce ofera. Astazi vom discuta despre acele IFN-uri care nu verifica sau care “nu lucreaza” cu Biroul de Credit / CRB / BC.

Ferratum ofera imprumuturi doar cu buletinul in 2017 in aceleasi conditii de aplicare, indiferent ca suntem clienti noi sau restantieri.

In prima faza, nu se poate lua o suma mai mare de 1400 lei. Prin Ferratum, 5000 lei este suma maxima, care se poate obtine dupa multiple contractari.

Dobanda este 0 in unele cazuri si aceasta inseamna ca nu mai vorbim de o valoare DAE crescuta, care ar mari astfel considerabil suma de returnat.

Probabil acesta este si motivul pentru care nu se pot obtine credite mai mari decat cele specificate mai sus, o suma de circa 500 de lei putand fi rambursata fara probleme in maxim 15 zile.

Asadar, iata un prim IFN care nu verifica Biroul de Credit 2017 si ofera bani imprumut rapid tuturor celor care indeplinesc un sumar de conditii.

Pentru imprumuturi online mai mari, la Ferratum exista si posibilitatea returnarii in mai multe transe: 15, 30 sau 45 de zile.

Telecredit este un IFN specializat in credite rapide nebancare de mica valoare, mai exact 500 lei in cazul celor ce imprumuta pentru prima data de la ei si maxim 2000 lei pentru cei care au mai folosit serviciile Telecredit.

Ca si la Ferratum, nu se verifica in baza de date a Biroului de Credite, cerintele fiind aceleasi pentru toti solicitantii. Dobanda este fixa, iar DAE variaza in functie de suma si de perioada de finantare. Rambursarea se face in maxim 30 de zile.

Garanti Credite de Consum sau Ralfi IFN SA – Cu un portofoliu atractiv, Ralfi IFN ofera in 2017 imprumuturi nebancare fara verificare la Biroul de Credit sau CRB.

Spre deosebire de companiile prezentate mai sus, apeland la acest IFN, putem obtine sume considerabile (de pana la 20000 de lei) atat pentru nevoi personale cat si pentru achizitii de bunuri, pe o perioada mai lunga de timp in ceea ce priveste rambursare – intre 12 si 60 de luni.

Documentatia solicitata este destul de stufoasa, cuprinzand mult mai multe acte decat la alte IFN-uri:

– daca esti angajat ti se solicita copie dupa buletin, fluturas de salariu sau adeverinta de venit, fisa fiscala si factura de utilitati;

– daca esti pensionar si vrei un IFN care nu verifica istoricul din Biroul de Credit, atunci la Ralfi vei avea nevoie de urmatoarele: act de identitate, talon de pensie si decizie de pensie in original, plus factura de utilitati;

– pentru cei ce au PFA, se cere in plus decizia finala de impunere pe ultimul an, autorizatia de libera practica, certificatul de inregistrare fiscala si cel mai probabil, o copie dupa registrele de incasari si plati pe ultimele 3 luni din 2017.

Pentru sume mai mari la unele credite fara Biroul de Credit se solicita girant.

Pare complicat, nu? Dar daca luam in considerare faptul ca si suma acordata este mai mult decat consistenta, atunci vom intelege de ce sunt necesare atat de multe acte pentru a ne dovedi bonitatea. Si ce e mai important, nicaieri pe site-ul Ralfi nu exista o mentiune legata de rau platnici.

Cetelem – Este bine de stiut ca in functie de natura intarzierilor raportate in baza de date a Biroului de Credit in 2017, acest IFN poate accepta sau refuza cererea ta de imprumut.

In cazul in care ai fost norocos si ti s-a facilitat obtinerea unui credit urgent nebancar, poti alege oricare dintre ofertele puse la dispozitie pe pagina web Cetelem.

Sumele imprumutate nu sunt conditionate decat de venitul tau, ceea ce inseamna ca, un venit mai mare va conduce la achizitionarea unui credit de nevoi personale si mai mare.

In general, sumele oferite incep de la 600 lei si ajung pana la 1000000 lei, cu o valoare DAE destul de avantajoasa: de la 7.9%/an.

Viva Credit – Daca te intrebi cine mai ofera imprumuturi cu dobanda 0, nu trebuie decat sa te folosesti de site-ul acestui IFN pentru a vedea specificatia conform careia beneficiaza de credite rapide online inclusiv cei aflati in baza de date a Biroului de Credit.

Sumele puse la dispozitia solicitantilor nu sunt foarte mari tocmai in ideea de a putea fi returnate la timp, fara probleme. Un client poate primi la Viva de la 100 RON pana la 2000 RON in doar 24 ore.

Actele necesare in 2017 sunt putine si se acorda credit cu istoric negativ chiar si in lipsa adeverintei de venit. Termenul de rambursare nu trebuie sa depaseasca insa 35 de zile.

Acestea sunt doar cateva dintre IFN-urile care au o politica mai permisiva vizavi de restantieri si de verificarea acestora la Biroul de Credit.

Concluzia este ca a fi rau platnic sau restantier in 2017 nu inseamna ca ti se trantesc toate usile in nas; inseamna doar ca, fiecare institutie financiara nebancara isi poate alege clientii pe criterii care tin de politica proprie.

3 thoughts on “Institutii financiare nebancare care nu verifica Biroul de Credit radical

  1. Stanescu George

    Sunt la biroul de credit si as dori un mic imprumut, dar nu de la provident sau icredit ca acolo sunt restantier.

  2. Nastasia marin

    M-ar interesa un credit sunt pensionar si am varsta de 66 de ani si vreau sa stiu daca mi s-ar aproba.

Comments are closed.