Credite online rapide fara adeverinta de venit

solicita

Exista unele situatii in care trebuie sa aplici pentru un credit, insa nu ai adeverinta de venit. Daca te confrunti cu o situatie deosebita sau ai nevoie urgenta de bani pentru rezolvarea unor probleme grave, nu trebuie sa disperi pentru ca sunt unele institutii financiare nebancare care ofera credite online rapide fara adeverinta de venit.

De exemplu, Fast Finance IFN SA este o astfel de institutie, care iti poate acorda Creditul Fulger in regim de urgenta, exclusiv online. Pentru a aplica este nevoie de o varsta de minim 18 ani sau maxim 70 ani. Valoarea minima a imprumutului este de 100 lei, iar  cea maxima de 3.000 lei. La solicitarea online nu ti se va cere adeverinta de venit, insa ai nevoie de un extras de cont bancar, unde iti vor fi virati banii.

Societatea de fata este si extrem de flexibila, motiv pentru care acorda bani si celor rau platnici, care sunt introdusi in baza de date a Biroului de Credit. De asemenea, sunt acceptati si cei care au imprumuturi in derulare la alte institutii financiare, dar si cei care au intaziere la plata ratelor la alte credite rapide contractate.

La dosar nu ti se vor cere foarte multe acte, astfel incat o copie dupa buletin si un extras de cont bancar sunt suficiente. Contractul se semneaza numai online si se trimite prin e-mail. Aprobarea o primesti tot prin e-mail, iar in cazul care esti respins, vei fi informat asupra motivelor care au dus la aceasta decizie.

Perioada de rambursare poate fi stabilita de tine, dar nu mai putin de o zi sau mai mult de 30 de zile. Daca te-ai calificat, primesti banii intr-un timp record: 3 ore. Acestia vor fi virati imediat, direct in contul tau bancar. De asemenea, este important sa stii ca imprumutul se poate achita in avans si exista posibilitatea de a aplica ori de cate ori ai nevoie de bani la acest IFN.

Analiza dosarului se face in mai putin de 2 ore, iar un consultant financiar te va informa cu privire la dobanda. Aceasta ramane fixa pe toata perioada rambursarii. In acest moment se deruleaza o oferta prin care primii 1000 de clienti Fast Finance beneficiaza de o reducere de 25% la dobanda (0.9% fata de 1.2%). Totodata, este bine sa stii ca nu ti se vor solicita nici garantii si nici giranti.

Pentru a te orienta asupra costului care il implica acest Credit Fulger, iti vom da urmatorul exemplu: pentru o suma de 2.000 lei pe o perioada de 30 de zile, dobanda fixa este de 18 lei/zi, astfel incat la data scadenta vei returna 2.540 lei, DAE fiind de 1732%. Nu se percep alte taxe sau comisioane.

Cei care isi doresc un credit online rapid fara adeverinta de venit, mai au posibilitatea de a lua unul cu garantii imobiliare. De regula, acesta implica mai multe riscuri decat unul la care nu ti se cere ipoteca. Fast Finance acorda in acest caz de la 2.000 euro pana la 150.000 euro sau echivalentul in lei a acestor sume. Analiza dosarului se realizeaza in mai putin de 48 ore, iar rambursarea se face dupa cum alegi, intre 6 si 60 luni. Dobanda fixa perceputa este de 36%. Se impune un comision de administrare de 3% din valoarea imprumutului si inca alte cateva costuri care tin de evaluarea imobilului cu care garantezi. Bine de stiut este si faptul ca poti aplica si daca ai un teren sau o cladire mai mare, cum ar fi una industriala. Cei cu istoric negativ, raportati in BC si CRB, pot fi si ei acceptati.

In cazul de fata, pentru o suma de 20.000 lei pe o perioada de 30 luni, vei plati o rata lunara de aproximativ 1.000 lei, DAE atingand valoare de 29%.

Fie ca iti doresti un credit online rapid fara adeverinta de venit si fara garantii sau unul fara acte doveditoare ale venitului, dar cu ipoteca, in orice caz, la Fast Finance IFN nu ti se va solicita niciodata justificarea destinatiei banilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *