Ocean Credit IFN – imprumut rapid online fara acte

solicita

Solicita un imprumut rapid online fara acte de la Ocean Credit IFN si ai parte de o serie de avantaje, dintre care: proces simplu de aplicare, lipsa birocratiei sau a garantiilor.

Acum este mai simplu decat crezi. Odata cu aparitia tot mai multor institutii nebancare, multe dintre ele isi vor reduce semnificativ timpul de acordare.

Asadar, daca personal consideri ca e momentul pentru un imprumut rapid online la care ti se solicita doar o copie dupa buletin, Ocean Credit IFN este una dintre acele companii care ar putea veni in ajutorul tau.

Ti se transfera in aceiasi zi o suma de bani importanta, de pana la 1500 lei, in functie de tipul de client (vechi sau nou).

Ce este important e faptul ca dobanda este 0%. Cel putin asa am dedus noi dupa o simulare reala pe site-ul Ocean Credit.

Astfel, am incercat sa primim suma de 250 lei pe o perioada de 28 zile si am observat ca la data scadenta se calculeaza DAE 0%.

Din ce in ce mai multe companii nebancare care ofera imprumuturi online rapide fara acte au inclus aceasta promotie pentru clientii noi.

Deci daca alegi sa aplici acum la Ocean Credit IFN, cand va trebui sa achiti rata, aceasta va fi egala cu valoarea sumei imprumutate.

Ce acte solicita Ocean Credit pentru un imprumut rapid?

Asa cum mentionam in randurile de mai sus si asa cum este prezentat pe site-ul oficial, Ocean Credit acorda credite doar cu buletinul, adica esti nevoit ca in procesul de aplicare sa ai la tine doar o copie dupa actul de identitate.

Asadar, poti uita de adeverinta de venit, de contractul locuintei sau de ipotecarea acesteia. In acest caz, nu vei avea nevoie de ele.

Odata ce te-ai decis sa aplici pentru un imprumut rapid fara acte de la acest IFN online, singurul lucru pe care trebuie sa il mai faci esti sa completezi in cativa pasi simpli un formular cu datele personale.

Daca l-ai completat in mod corespunzator si l-ai trimis catre verificare, fii sigur ca un consilier de credit va analiza cererea ta si vei primi un raspuns urgent, de obicei in 2-3 ore, in functie de ora la care ai aplicat sau volumul de cereri din acea zi.

De asemenea, asa cum mentionam, pe langa faptul ca nu trebuie sa vii cu un codebitor sau sa aduci garantii, nu ai nevoie nici de ultima factura la utilitati si nici de adeverinta de salariu.

Unui imprumut fara acte online de la Ocean Credit ii este necesar totusi un cont bancar. Iar mai mult ca sigur, daca ai cont deschis la o banca, ai si un card de debit.

IFN-ul iti va trimite suma de bani pentru care ai aplicat si ai fost considerat eligibil in cateva ore, direct pe card. De acolo stii ce trebuie sa faci: sa mergi la un bancomat si sa ii retragi.

Asteapta insa parerea sau raspunsul institutiei financiare nebancare ca sa te asiguri ca tu ai fost declarat client eligibil si banii au fost trimisi catre contul tau.

Care este valoarea maxima a unui credit online?

Asa cum anuntam in parerile de mai sus, Ocean Credit iti poate oferi un imprumut rapid fara acte de pana la 2000 lei. Asta daca esti deja client si colaborarea anterioara s-a incheiat fara probleme.

In cazul in care aplici pentru prima data la Ocean Credit, valoarea maxima nu va depasi 250 lei. Este o metoda de precautie pe care orice IFN o pune in practica la un client nou.

Mai ales atunci cand vorbim de un program de creditare mult mai permisiv decat analiza pe care o aplica de regula o banca.

Oricine IFN poate acorda credite online pana si persoanelor restantiere, cu istoric negativ, care au fost deja incluse in Biroul de Credit dar nu neaparat din rea vointa, ci din cauza unor anumite probleme care nu au tinut de ele.

Daca cei considerati rau platnici isi justifica nevoia de a lua un nou imprumut de nevoi personale de la un IFN si nu au inregistrat datorii multiple anterior, atunci o rezolvare se poate gasi intr-o colaborare cu majoritatea institutiilor nebancare.

Care este perioada pe care se intinde contractul?

Perioada maxima pe care se poate lua un imprumut rapid online fara acte de la Ocean Credit IFN este de 30 de zile.

Perioada minima acceptata de aceasta companie este de 7 zile, adica o saptamana.

Asadar, poti primi un credit urgent in doar cateva ore pe o perioada de minim 7 zile si maxim 30 zile.

Banii se returneaza toti odata, la sfarsitul perioadei de creditare. Deci exista o singura rata, cand vei achita totul.

Poti sa faci acest lucru prin depunere de numerar la CEC Bank sau prin transfer bancar intr-unul din conturile Ocean Credit IFN.

Ce conditii sunt necesare pentru a lua un imprumut?

Fie ca esti student si lucrezi part-time dar ai nevoie de un credit rapid, fie ca momentan nu lucrezi cu carte de munca, dar ai un venit extra demonstrabil, pentru a aplica la Ocean Credit online este necesar un venit de minim 700 lei/luna.

Ca parere, daca obtii acest castig minim acceptat pe cardul tau bancar, atunci nu trebuie decat sa ai 18 ani si esti destul de aproape de a intra in posesia unui imprumut rapid fara acte.

Atat… sau mai trebuie ceva? Ocean Credit IFN mai solicita doar doua lucruri: numar de telefon mobil si adresa de e-mail valida pentru a-ti putea crea un cont online pe site-ul lor.

De acolo, cu siguranta te descurci pentru a primi un credit doar cu buletinul pe internet. Ori daca nu, ai o alternativa: sa-i contactezi direct pe e-mail sau sa-i suni la numarul afisat pe propriul lor site.