Credit fara adeverinta de salariu IFN nebancar

solicita

Daca esti in cautarea unui credit care se acorda usor si fara acte, atunci cu siguranta gasesti un astfel de credit fara adeverinta de salariu la un IFN nebancar. O asemenea institutie iti ofera si 8.600 lei imediat fara garantii, doar cu buletinul si fara avans. Totul are loc in cateva ore sau chiar pe loc daca mergi la sediu.

Institutiile financiare nebancare sunt autorizate de BNR si de aceea sunt considerate sigure. Ele au dobanzi mari, insa duc lipsa de comisioane.

De aceea, atunci cand iei un imprumut de la IFN fara adeverinta de salariu, nu vei plati decat o dobanda si nu si comision de gestiune sau rambursare anticipata.

Asa cum spuneam, poti lua un credit de nevoi personale cat mai rapid doar cu o copie de buletin prin intermediul unui formular care se completeaza online. Atunci cand alegi institutia la care doresti sa apelezi, este bine sa consulti si baza de date BNR pentru a vedea daca acel IFN este autorizat de Banca Nationala si deci nu prezinta niciun risc.

Daca acest punct este vizat, nu trebuie decat sa aplici online pe site-ul IFN-ului si ai banii in cont pe loc sau in mai putin de 24 ore daca faci cererea intr-o zi lucratoare.

Lucrurile merg rapid la orice institutie financiara nebancara si de aceea noi iti vom prezenta mai jos cateva dintre ele si in special vom vorbi despre acele IFN-uri care dau credite fara adeverinta de salariu intr-un mod practic, adica fara multe acte si doar cu buletinul de identitate.

Allegro Credit

O suma de bani imediata cuprinsa intre 300 si 1.000 lei atunci cand ai nevoie urgenta de ea, nu e chiar deloc de neglijat. De aceea, Allegro, un operator care a intrat in Romania de putin timp, insa prezent in mai multe tari de ceva vreme, a ales sa simplifice procedurile astfel incat clientul sa se bucure de cel mai rapid credit fara adeverinta de venit, acordat in Romania.

Plata ratei se face la final, achitandu-se suma totala si dobanda. Imprumutul nebancar Allegro este aprobat in doar un sfert de ora si pentru el nu este nevoie sa aduci mai mult decat o copie de pe buletin.

Aplici simplu si online fara sa mergi pe drumuri si sa consumi din timpul tau. Intri pe site-ul Allegro si soliciti un credit fara adeverinta de salariu de tip IFN, la care nu exista costuri ascunse si nu ti se cer tot felul de garantii.

Cu doar cateva date personale completate in campurile cu informatii vei primi cei 1.000 lei pe o perioada de 30 zile la una din bancile colaboratoare sau direct pe cardul de salariu. Alegi personal cum vrei sa ti se transfere suma primita.

Poti fi acceptat chiar daca ai fost rau platnic inscris in Biroul de Credit, insa atentie fiindca acest IFN percepe o dobanda penalizatoare de 3%/zi pentru orice intarziere la creditul nebancar luat.

Viva Credit

Aceasta institutie ofera un credit rapid fara adeverinta de salariu cu 0% dobanda daca esti client nou. Nu exista alte comisioane, deci rambursezi exact cat primesti.

Si poti lua de la 100 si pana la 1.500 lei in functie de istoricul tau, daca te afli sau nu in vreo baza de date figurand ca restantier, etc. Se accepta o perioada de pana la 35 zile pentru returnarea banilor.

Daca ai 21 ani si un venit constant, atunci Viva Credit te poate ajuta daca ai intrat in impas financiar. Cu un imprumut online la care nu ai nevoie decat de buletin si nicio alta hartie. De altfel, nici ipoteca nu se impune prin contract, deci nu trebuie sa aduci garantii imobiliare.

Decizia luata se comunica rapid, in aceeasi zi, fiindca de obicei asa merg lucrurile la orice IFN. Pentru a putea primi creditul nebancar solicitat, in acest caz este nevoie de un cont bancar.

Nu exista clauze abuzive, nu se percepe avans si nu trebuie sa vii cu un dosar plin cu informatii si acte. Pur si simplu, intri pe site-ul Viva Credit si completezi cererea de imprumut urgent fara adeverinta de salariu.

1,25% este dobanza penalizatoare, procent care se aplica in fiecare zi. Intarzierile indelungate sunt recuperate printr-o firma specializata in recuperari de debite.

Zaplo IFN

600 RON pe o perioada de 30 zile, asa suna oferta Zaplo IFN, o companie care are foarte multi clienti la nivel global. Asta pentru ca fiecare nou client beneficiaza de dobanda 0 si nu trebuie sa aduca multe acte la momentul solicitarii.

Se aplica impreuna cu o copie de buletin scanata la calculator si nu este necesar cont bancar deoarece banii pot fi inmanati si la o banca partenera si anume CEC Bank.

Acest credit fara adeverinta de salariu nebancar 2017 poate fi primit de catre orice persoana care are o varsta cuprinsa intre 19 si 75 ani si un venit justificativ.

La finalizarea contractului, adica la achitarea ratei se retrag automat banii imprumutati din cont si dobanda, daca este cazul.

Este posibil ca la acest IFN sa nu se faca verificari in Biroul de Credit pentru a se vedea istoricul, deoarece orice institutie financiara nebancara este flexibila atunci cand vine vorba de intarzieri vechi pe perioade scurte.

Totusi, acum este bine sa achiti la timp rata, deoarece dobanda penalizatoare nu este de neglijat (1,25%/zi) si pe viitor daca te dovedesti rau platnic nu vei mai putea imprumuta niciodata vreo suma de la acest IFN.

Ca la orice astfel de institutie, suma de bani pe loc se primeste extrem de rapid, in mai putin de 12 ore daca aplici la timp. Astfel, nevoile personale pentru care faci solicitarea vor fi rezolvate numaidecat, fara stres, printr-un credit fara adeverinta de salariu online.