Credite rapide pentru nevoi personale

solicita

Vrei sa obtii un credit rapid pentru nevoi personale in 2017, deoarece ai cheltuit prea mult si ai ai ramas fara bani pana la ziua de salariu? Ai apelat la o banca sau la rude ori prieteni si nu ai reusit?

Nu-i nimic, deoarece poti accesa un credit rapid de la unele IFN-uri existente pe piata financiara din Romania!

Daca solicitarea pentru un astfel de imprumut a fost aprobata, vei intra imediat in posesia banilor. Deci rapiditatea cu care obtii banii este marele avantaj, insa exista si un dezavantaj, iar acela este costul mult mai mare al acestor imprumuturi fata de cele luate de la banci.

Daca te-ai informat corect asupra tuturor beneficiilor si esti hotarat sa aplici online la un credit rapid de nevoi personale 2017, nu ezita sa apelezi la Telecredit, o institutie financiara nebancara nou aparuta si inregistrata la BNR. Aceasta mentioneaza ca opereaza fara intermediari, exclusiv pe internet.

Cat pot lua imprumut urgent in 2017? Daca esti un client nou, poti lua pana la 500 lei, pe care ii poti rambursa in maxim 30 de zile.

Acum probabil te intrebi ce conditii este nevoie sa indeplinesti? Ei bine, trebuie sa ai domiciliul in Romania si varsta minima de 18 ani, dar si un venit provenit din salariu sau pensie pe care sa-l primesti intr-un cont bancar.

Ca si acte, va trebui sa detii o copie dupa actul de identitate si o copie cu extrasul de cont.

Cum trebuie sa procedez pentru un credit rapid de nevoi personale 2017? Trimiti o cere online pe site-ul web al companiei sau prin e-mail, completand datele de pe buletin si de pe extrasul de cont. In cazul in care cererea ta a fost aprobata, vei fi informat prin e-mail si prin sms, iar banii vor trimisi in cateva minute spre contul tau.

Telecredit este o institutie flexibila, motiv pentru care acorda imprumuturi rapide de nevoi personale 2017 in conditiile in care mai ai si alte credite in derulare.

Daca returnezi integral suma datorata la data scadenta poti lua un nou imprumut de maxim 2000 lei fara niciun act!

Rambursarea se face pe o perioada de maxim 30 de zile, iar la data scadenta compania debiteaza in mod automat contul tau bancar. Exista, de asemenea, si posibilitatea rambursarii anticipate fara a se percepe niciun comision.

Daca nu ai posibilitatea sa inapoiezi ratele la data limita, poti anunta lucrul acesta cu 3 zile inainte, iar Telecredit iti va mai acorda o sansa printr-o refinantare, cu conditia sa achiti dobanda datorata la data scadenta.

In cazul in care intarzii la plata ratelor, ti se va aplica o penalizare de 1,2%/zi, egala, de altfel, cu dobanda pe care o vei achita incepand cu cel de-al doilea credit de nevoi personale luat de la acest IFN.

Pentru recuperarea banilor, compania isi rezerva dreptul de a apela la un serviciu specializat de colectare a creantelor.

Pentru a-ti face o parere despre costurile unui credit rapid pentru nevoi personale 2017 de la Telecredit, luam ca exemplu suma de 500 lei pe o perioada de 30 de zile, astfel incat, la scadenta vei avea de achitat aceeasi 500 lei, dobanda la prima aplicare in aceasta perioada fiind zero.

Pont: Conform informatiilor obtinute de pe pagina oficiala de Facebook, compania de fata ofera bani imprumut urgent in 2017 si pensionarilor cu pensie revizuibila, iar acest lucru este un avantaj destul de mare, avand in vedere ca majoritatea bancilor, spre exemplu, nu doresc sa aiba in portofoliul lor acest tip de clienti.

La prima solicitare esti scutit de dobanda, insa incepand cu urmatoarele credite vei achita dobanda fixa de 1,2%/zi. In maximum 24 ore Telecredit promite un raspuns prompt oricarei incercari de finantare venite din partea clientilor.

One thought on “Credite rapide pentru nevoi personale

Comments are closed.