Cea mai mica dobanda la credite de nevoi personale nebancare

solicita

Daca ai nevoie de o suma de bani relativ scazuta, atunci cea mai mica dobanda la creditele de nevoi personale in 2017 o gasesti la institutiile financiare nebancare.

Si nu glumim cand spunem acest lucru, deoarece acum exista pe piata mai multe IFN-uri care acorda credite rapide, in doar 24 ore, chiar si fara garantii si fara adeverinta de venit, cu dobanda 0. Trebuie sa indeplinesti doar o conditie esentiala: sa fii client nou.

Strategia folosita in ultima vreme de institutiile nebancare incepe sa dea roade, astfel ca acestea se bucura permanent de clienti noi. Asta pentru ca ofera un imprumut de nevoi personale cu cea mai mica dobanda, cu adevarat. Costurile pe care trebuie sa le platesti sunt zero.

Spre deosebire de majoritatea bancilor, aici, la IFN-uri, in general, nu se percep comisioane si alte taxe de acest gen. Spre exemplu, daca la o banca se achita un anumit comision pentru analiza dosarului si a actelor, aici nu se cere aceasta taxa.

Daca ai un venit scazut atunci poti apela la institutiile financiare nebancare, deoarece sunt slabe sanse sa te accepte o banca din Romania cu un salariu minim pe economie, de exemplu. Totusi, IFN-urile iti pot oferi un credit de nevoi personale cu dobanda mica si cu acest venit minim in 2017.

De altfel, daca ai un salariu sau o pensie ridicata, atunci companiile nebancare vor fi bucuroase sa mareasca uneori pragul de creditare, astfel incat sa ajungi la un imprumut de pana la 5.000 lei sau chiar mai mult.

Un lucru e cert: nu ti se solicita multe acte, nu ai de facut decat 1-2 drumuri, nu este nevoie de avans si uneori de niciun fel de garantie si banii ii primesti direct pe cardul bancar.

Unde poti primi un credit de nevoi personale cu dobanda mica? Uite cateva idei:

Zaplo IFN

Exista un imprumut rapid si online pentru fiecare dintre noi. Si asta o demonstreaza Zaplo, o firma inregistrata la BNR in evidenta institutiilor care pot demara in Romania activitati de creditare. Desi e recent adusa in tara noastra, Zaplo IFN activeaza deja pe mai multe piete din Europa.

Cu ce se ocupa ei? La noi, Zaplo iti ofera un ajutor financiar urgent, de pana la 1.200 lei pe o perioada de maxim o luna de zile.

Transferul banilor catre contul tau are loc imediat, fara sa se perceapa comisioane in acest sens. Cea mai mica dobanda la creditul de nevoi personale are acum si un termen: in maxim 24 ore primesti suma solicitata daca ai fost acceptat.

Fara drumuri, fara garantii, doar cu buletinul, cu o varsta mai mare de 19 ani si cu un extras de cont bancar sau cu un cupon de pensie. Aplici online completand un formular in doar cateva minute.

Raspunsul il primesti fie pe numarul de telefon personal, fie prin e-mail. Te bucuri de dobanda 0 daca esti client nou si de conditii transparente pe toata perioada contractului.

Poti cere un credit rapid cu cea mai mica dobanda (0%) chiar si daca ai fost restantier in trecut si ai fost inscris in Biroul de Credit, iar acum vrei sa imprumuti iarasi o suma, dar de data aceasta, sa o si returnezi la timp.

Altfel, contractul incheiat intre tine si institutie prevede o dobanda penalizatoare de 1.25%/zi, reincluderea dosarului in Biroul de Credit si evident, intr-un final, procedura de recuperare a datoriilor neachitate.

Viva Credit

La Viva Credit te bucuri de aceeasi dobanda 0 la prima solicitare acceptata si de o suma de maxim 1.000 lei pe o perioada putin mai indelungata si anume, maxim 35 zile.

Chiar mai usor decat ai crede, daca ai minim 24 ani impliniti, un act de identitate si un card bancar pe care ti se vireaza salariul sau pensia, atunci esti ca si eligibil. Totusi, mai ai de facut ceva: o copie a buletinului, dupa care trebuie sa aplici online pe site-ul institutiei.

Banii ii primesti chiar si in mai putin de 12 ore, in functie de cand faci solicitarea. Beneficiezi de cea mai mica dobanda la creditul de nevoi personale pana la salariu Viva Credit si intregul proces este automat, astfel incat la scadenta banii datorati iti sunt retrasi din cont.

De aceea, atunci cand se apropie data scadenta, noi iti recomandam sa ai contul alimentat pentru a putea IFN-ul sa demareze acest proces, deoarece, in cazul in care fondurile sunt insuficiente, cu prima zi de neplata vei intampina si primele neplaceri: dobanda penalizatoare de 1.25%/zi.

Daca ai probleme de ordin financiar si nu mai poti achita creditul de nevoi personale luat, atunci incearca o refinantare de la aceeasi institutie nebancara in 2017. Daca achiti dobanda datorata pana in prezent, atunci ai mare sanse sa primesti refinantarea si deci si o data scadenta mai indelungata.

Pe de alta parte, trebuie sa reamintim ca Viva Credit accepta clienti care s-au dovedit rau platnici in trecut la alte banci si care au acum istoric negativ.

Toti clientii se bucura de lipsa comisioanelor, lipsa dosarului cu multe documente, astfel incat discutam si in acest caz de un credit de nevoi personale doar cu buletinul 2017, fara adeverinta de salariu.

Ferratum

Chiar si fara cont bancar, Ferratum te ajuta cu o suma de bani la care nu ai nevoie nici macar de buletin in format fizic. Aplici prin intermediul site-ului lor si mai apoi, dupa ce esti acceptat, mergi la o banca partenera pentru a-ti fi inmanati banii.

Pana la 1.400 lei pe o perioada de maxim 45 zile, in numai cateva ore. Astfel, ai la dispozitie un credit rapid online care se poate lua chiar si fara acte intr-un timp foarte scurt.

Cererea o poti face oricand si te incadrezi in conditiile generale ale IFN-ului daca ai un venit (se accepta si cele din strainatate, din chirii, din dividende, etc), 24 ani si un buletin valabil de pe care sa completezi datele in formularul de solicitare.

In aceasta perioada Ferratum deruleaza o campanie de reduceri, astfel incat nu te mai intrebi care este cea mai mica dobanda la credite de nevoi personale in 2017, avand in vedere ca nu exista acest cost daca esti client nou si aplici pentru prima data.

Rambursarea se face cum doresti, iar recomandarea noastra este depunerea in numerar la banca partenera sau transferul bancar direct in contul firmei, tot prin intermediul bancii partenere.

Atentie, beneficiezi de un imprumut fara dobanda numai daca returnezi suma pana la scadenta, adica data prevazuta in contract.

Dobanda penalizatoare in caz de intarziere este de 3%/zi, asadar nu este indicat sa amani plata integrala a ratei, deoarece imediat dupa aceasta data se calculeaza si penalizarile de intarziere.

Ia un credit de nevoi personale urgent nebancar, dar responsabil deoarece asa vei tine departe orice evenimente nedorite, cum ar fi includerea in Biroul de Credit sau preluarea dosarului tau de catre o agentie de recuperari creante.