Credit nevoi personale ING – Acte necesare

solicita

Ai aflat de noul credit de nevoi personale ING 2017 care se acorda pe loc, iar acum iti doresti sa primesti si tu pana la 90.000 lei? Mai mult decat atat, vrei sa stii ce acte sunt necesare pentru a nu mai face un drum special pentru asta la banca?

Ei bine, vei afla toate informatiile de care ai nevoie. E suficient sa citesti in continuare pentru a te asigura ca poti primi si tu un credit de nevoi personale rapid fara adeverinta de venit.

Atunci cand vrei sa renovezi apartamentul in care locuiesti sau pur si simplu, vrei sa faci o schimbare de look ori te gandesti sa incepi o afacere de familie, imprumutul ING Personal 2017 acordat cu acte putine te ajuta sa iti indeplinesti orice dorinta.

Este necesar un act de identitate si nimic mai mult. Probabil pana acum erai obisnuit sa iti faci din timp dosarul cu documente pentru a putea intra in posesia unui credit de nevoi personale, insa acum, cand totul se misca in ritm rapid, ING Bank Romania s-a conformat si te asteapta intr-unul dintre sedii sa-ti ofere un credit doar cu buletinul.

Bineinteles, se poate afla si pe site-ul bancii cam cat te-ar costa in final acest gen de imprumut si mai mult decat atat, tot pe site ti se ofera posibilitatea cea mai usoara de aplicare: completarea unei cereri online fara sa ai nevoie de acte.

Care este suma maxima oferita prin creditul ING Personal?

Asa cum spuneam si initial, ING Bank ofera in 2017 pana la 90.000 RON fara garantii. Poti cere insa chiar si 2.000 RON, aceasta fiind si suma minima.

Bineinteles ca totul depinde de venitul si nevoile tale. De aceea e important ca atunci cand te deplasezi la banca cu actele necesare sa prezinti orice sursa de venit, deoarece exista o categorie mare de venituri acceptate.

De exemplu, daca obtii bani din diferite contracte, cum ar fi cele de drepturi de autor sau inchirieri, nu ezita sa-i specifici acest lucru si consultantului financiar. Sansele ca sa iei o suma mai ridicata cresc.

Pentru a putea primi un credit nevoi personale ING doar cu buletinul in 2017 e nevoie ca veniturile tale sa se gaseasca in baza de date a celor de la ANAF.

ING Bank a incheiat anul trecut un protocol prin care nu mai cere adeverinta de venit, dar verifica banii pe care ii primesti din salariu sau pensie direct in baza de date ANAF.

La fel procedeaza in privinta verificarilor si alte banci din Romania, iar despre asta am discutat pe larg atunci cand am vorbit de imprumutul celor de la Idea Bank.

De ce acte necesare am nevoie pentru a ma imprumuta rapid?

Asa cum mentionasem initial, este suficient doar buletinul daca esti angajat legal cu contract de munca. De regula, in acest caz, salariul tau este declarat la ANAF de catre angajator si banca poate face verificarile necesare.

La fel si in cazul pensiilor, nu mai e necesar cupon de pensie, ci doar actul de identitate pentru a primi creditul de nevoi personale ING in 2017.

La capitolul acte necesare cam atat ar fi de spus. Depinde insa foarte mult de tipul de venit pe care il obtine fiecare, de aceea cel mai sigur este sa suni la cea mai apropiata sucursala pentru a intreba daca te incadrezi in categoria celor care nu trebuie sa aduca si alte acte in afara de buletin.

Cum pot sti daca ma incadrez in conditiile bancii?

Pentru a fi sigur ca si tu poti primi un credit nevoi personale ING cat mai rapid, nu uita ca sunt si niste conditii impuse de banca.

ING Bank Romania cere pentru acest imprumut 2017 varsta majora, dar nu mai mult de 65 ani la barbati si nu mai mult de 63 ani la femei.

De altfel, e obligatoriu sa fii cetatean roman cu acte in regula.

Mai este nevoie si de un venit de minimum 750 lei si un termen de vechime in munca de cel putin 1 an de zile, din care 6 luni la ultimul serviciu.

Dupa cum vezi, nu e foarte greu sa obtii un credit de nevoi personale online de la ING Bank in 2017. Aplicarea e simpla si rapida. Banii se primesc urgent. Acte necesare foarte putine.

Este acesta un credit de nevoi personale potrivit mie?

Atata timp cat ti se pare in regula o dobanda de 9.25% sau de 12.25%, nu vrei sa te incurci cu multe acte si nici nu vrei sa iti pui casa garantie, dar ai in acelasi timp un venit acceptabil, creditul ING rapid este o alegere buna in 2017.

Cu o suma ce porneste de la 2000 lei si ajunge pana la aproape 1 miliard de lei vechi cu siguranta poti rezolva orice nevoi personale.

De altfel, ING Personal se dovedeste o solutie de luat in considerare daca ai deja un imprumut si iti doresti o refinantare cu putine documente necesare la dosar.

Totusi, pentru aceasta, cel mai probabil nu trebuie sa fii restantier inregistrat in Biroul de Credit pentru ca de obicei nicio banca nu-i accepta pe cei rau platnici.

Putem conchide prin a afirma ca acest credit ING de nevoi personale 2017 este unul dintre cele mai rapide moduri prin care poti obtine bani cash.

Suma se primeste pe loc: odata ce ai ajuns la sediul bancii cu actele necesare vezi daca esti eligibil si inchei un contract. Dupa aceea nu ramane decat sa te folosesti de banii imprumutati asa cum ai planuit.